Wednesday, March 30, 2011

Contest Blog paling comel :)

Hey , ade contest lagi lah , haha jom join contest ni ramai-ramai eh , hadiah dye comel3 tau




Syarat-syaratnya adalah :-

  • mesti follow blog munci untuk korang senang tahu apa yg sya update.wajib follow kay!
  • korang mesti ada blog klau xde blog macam mana nk join?
  • x kira jantina asalkan warganegara malaysia
  • mesti buat entri pasal contest ni dan tajuk kan entri tu 'CONTEST BLOG PALING CANTIK'
  • hantar link entri ni dekat komen blog munci
  • pemenang hanyalah 2 org sahaja.pemenang yg bertuah akan mendapat hadiah istimewa drpda munci
  • tarikh tamat kontest pada 1.4.2011. insyallah klau nak panjangkan munci akan tukar tarikh tu semula.
  • Kontest akan batal jika peserta tidak ramai dalam masa 3 hari
  • Tag 5 orang blogger yg anda rasa cantik .

 Hadiah-hadiahnya ;-


-Blog Background

-Kod Font Kevinamanda

-Free Kawaii Favicon 




Blog-blog yang comel :)

Cik Intan
Cik Farah Nasuha 
Cik farhany
Cik Nurafiqah
Cik faten

2 comment:

NuR fAtIn FaTiHaH said...

alaaaaaaaaaaaaa

belog fatin tak cantik la :'(

malunya nak masukkk

ayunee said...

@Nur fatin : cantek lhaa syggs :)ala try jelahh masuk , mane tau menng kategori lain ke ,

Post a Comment