Wednesday, August 17, 2011

Hey, jom join bloglist Oh! EYFAalias

Jom lah join contest bloglist eyfaALIAS hee , blog dia COMEL SANGAT tau .Tak salah kalau nak tambah kenalan janji kita pun kena lah rajin mencari kenalan . Jangan mngharapkan orang nak follow kita je semata-mata nak tambagkan follower tu . Lebih baik kita yang cari sendiri .dalam masa yang  sama tu kita boleh lah memiliah yang mana baik and yang mana jahat kan.

Tiba-tiba tergerak hati nak join CONTEST dia ni .Maybe sebab entah lah haha tak tau nak cakap tapi yang penting tu saja nak kenal dengan blogger2 lain tak salah kan .

Photobucket
P/S : Comel kan 

3 comment:

EYFAalias said...

Hehehee. malunya kite kena puji, hehehhee. Thanks dear sebab sudi join :D blog awak pn comel aje. but lagi cute if u widget followers tu dekat atas sikit :)

keep in touch k.

yuyuNee said...

EYFAalias thanks for your suggestion :) ok if i ada masa t i ubah kan ok sys ,

Nur Saina (AntooUngu) said...

hai, follow awk dr segmen eyfa ni..jmpt sggh blog k..slm kenal =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/hey-jom-join-bloglist-oh-eyfaalias.html

Post a Comment