Friday, August 12, 2011

Risau.

Semakin dekat tarikh 5/9/2011 semakin takut dan semakin banyak dugaan. Dah lah dalam bulan puasa jujur yunie katakan dalam bulan ni tak banyak buku yang yunie buka untuk ulangkaji , tu dah kira tahap kritikal dah Bak kata Cikgu Azrin sepatutnya sekarang ni dah kena heart attack dan risau sampai berkerut dahi *kata dia lah .
p/s : penuh tanda tanya dalam kepala >.<


SPM bukan nya peperiksaan macam UPSR , kenapa lah boleh main-main lagi kalau diikutkan takde masa langsung nak menghadap laptop ni tapi yunie degil jugak. Lepas ni nak kena kuat semangat lah insya'allah kud lepas ni tak online dah dan hanya bercerita menggunakan tangan dekat cikibomcak ni kud . Kadang-kadang terasa macam HYPOCRITE tau bila post kata nak last day online,

Manusia lah katakan , memang tak lari dari sahabat syaitan yang digelar NAFSU yang semangnya dah sebati dalam diri masing-masing tinggal lagi macam mana nak kawal dia ataupun dia yang kawal  kita. Susah kalau sesuatu tabiat kita tu dah rapat bagai isi dengan kuku kat dalam hati kita ni . Yunie taknak menyesal nanti tapi kenapa susah sangat nak jadi orang yang disiplin yang kuat ni .

Doakan yunie semoga berjaya melawan sikap yang HUDUH kat diri yunie ni ,Apa-apa pun kita kena sentiasa mohon dengan Allah kan , Insya'allah yunie takkan sia-siakan masa depan yunie .

KAWAN-KAWAN yunie terpaksa delete facebook lah eh , hmm sorry sebab terpaksa lah nanti after SPM yunie bukak balik ok .

0 comment:

Post a Comment